Tjenester innen oppmerking

AS Miljømerking har lang erfaring med oppmerking for privat og offentlig sektor. Fokusområdet vårt er oppmerking, og vi utfører en rekke tjenester innen dette fagfeltet. Vi benytter hovedsakelig vannbasert veimerkemaling og termoplast.

Vi benytter vannbasert veimerkemaling som er i henhold til vegvesenets standard klasse 1. Termoplast egner seg best på asfalterte flater og har 5 - 10 ganger lengre levetid enn veimerkemaling. Merkespray brukes kun til formerking.

Våre tjenester innen oppmerking

Oppmerking av parkeringsplasser (P-plasser), både ute og i parkeringshus er en stor del av vår oppdragsmengde. Dette er et arbeidsområde vi har bred erfaring med. Vi har merket opp parkeringsplasser for entreprenører som ISACHSEN ENTREPRENØR AS, TANUM IVAR ENTREPRENØR AS og VEIDEKKE AS. Eksepler på prosjekter som er utført for disse entreprenørene er oppmerking av P-plass på Liertoppen, Kiwi på Krokstadelva og Union i Drammen.

AS Miljømerking har utført oppmerking av importlager for Toyota Norge som holder til Drammen. I tillegg har vi også utført oppmerking av lagerplass og innvendig fabrikk for Lafarge Roofing som holder til i Slemmestad. For Teeness AS som holder til i Trondheim har vi utført oppmerking av gangbaner i produksjonshall.

Vi har et stort utvalg av referansekunder innen oppmerking. Kontakt AS Miljømerking for mer informasjon om produkter og tjenester innen oppmerking.


VÅRE REFERANSER | GALLERI | TA KONTAKT