Termoplast veimerking

Termoplast er en slags «maling» som benyttes til veimerking. For å få til en merking som er helt i tråd med kundens ønsker legger vi ut termoplasten med pushboks, eller håndleggerutstyr. Under selve oppmerkingen holder termoplasten en temperatur på cirka 200 til 230 grader. Med vårt utstyr kan vi legge ut linjer som holder en bredde mellom 10 til 50 centimeter.


Termoplast holder fem til ti ganger lengre enn vanlig merking


Termoplast benyttes til veimerking og egner seg best på asfalterte flater. Termoplast holder fem til ti ganger lengre enn vanlig veimerkemaling. Siden 2008 har vi utført oppmerking for kunder over hele landet, innen både offentlig og privat sektor.


Se vår referanseliste her med utførte prosjekt.


Symboler, tall, bokstaver på asfalt eller betong - mange muligheter


Dersom du ønsker spesielle symboler, tall, bokstaver eller annet, er det bare å si ifra. Vi har lang erfaring med å merke opp handicap plasser, sykkelstier og fotgjengerfelt med symboler.


For å imøtekomme våre kunder har vi alltid en stor grad av fleksibilitet og vi vil alltid strekke oss så langt som mulig for at våre kunder skal være fornøyde. I vår verden er god service en selvfølge, og du kan være sikker på at vi alltid utfører et kvalitetsarbeid til avtalt tid.


Vi tilbyr også vannbasert veimaling


Dersom du ønsker, kan vi også utføre oppmerking med vannbasert veimerkemaling. Denne passer best på overflater av betong, men kan også brukes på asfalt. Her påføres malingen med helautomatiserte merkemaskiner som kan legge alle linjebredder.


Om du behøver rådgivning er det bare å ta kontakt, så bidrar vi gjerne med vår kompetanse.


Lang erfaring med oppmerking av veg over hele landet


Siden vi ble etablert i 2008 har vi utført oppmerking av lagerplass, veier og parkeringshus. I tillegg har vi merket opp sykkelfelt og annet for kunder over hele landet, hovedsakelig i Buskerud, Asker og Akershus.


Vi holder til i Mjøndalen, men tar gjerne veimerkingsoppdrag over hele Norge.


Ønsker du oppmerking av vei med et holdbart produkt som termoplast, ta gjerne kontakt med Miljø-Merking AS for et uforpliktende tilbud.