Oppmerking av lagerplass

Oppmerking av lagerplass er en av flere tjeneste vi utfører for kunder i privat og offentlig sektor. Til oppmerking av lagerplass benyttes flytende termoplast i henhold til Vegvesenets standard klasse 1. Termoplasten legges ut med pushboks eller håndleggerutstyr. Dersom det er ønskelig med spesiell merking som symboler, tall, bokstaver eller annet sørger vi for at dette utføres i henhold til dine ønsker.


Termoplast og vannbasert veimerkemaling til asfalt og betong

Under selve påleggingen holder termoplasten en temperatur på cirka 200 til 230 grader, noe som krever riktig utstyr og kompetente fagpersoner. Videre legger vi ut linjer som holder en bredde mellom 10 til 50 centimeter, alt etter hva du ønsker. Vi kan også legge vannbasert veimerkemaling som egner seg aller best på betongoverflater, og som har en gunstig hurtigtørkende effekt sammenlignet med termoplast. Vi har utstyr til å utføre vannbasert veimerkemaling med en helautomatisert merkemaskiner som kan legge alle linjebredder.


Veimerkingstjenester over hele landet

Siden vi ble etablert i 2008 har vi utført merking av lagerplass, veier og parkeringshus. I tillegg har vi merket opp sykkelfelt og annet for kunder over hele landet, hovedsaklig for kunder i Buskerud, Asker og Akershus.


Referanser på oppmerking av lagerplass

Vi har et stort utvalg av referansekunder innen oppmerking, hvor vi blant annet har utført oppmerking av importlager for Toyota Norge som holder til Drammen. I tillegg har vi også merket lagerplass og innvendig fabrikk for Lafarge Roofing som holder til i Slemmestad. For Teeness AS som holder til i Trondheim har vi utført oppmerking av gangbaner i produksjonshall.


Uforpliktende tilbud på merking av lagerplass

Dersom du har et lager og ønsker at vi skal sørge for merking, er det bare å ta kontakt med oss for en hyggelig samtale og et uforpliktende tilbud. Våre ansatte har lang erfaring og har gjort oppdrag over hele landet.
Dersom du ønsker merking av lagerplass eller vil ha et uforpliktende tilbud, er det bare å ta kontakt med oss.