Oppmerking av kjørelinjer

Vi tilbyr oppmerking av vei- og kjørelinjer over hele landet. Vi utfører oppdrag for kunder både for privat og offentlig sektor.

Med en stor fast kundekrets har vi etablert oss som en seriøs og anerkjent aktør i markedet. Det betyr at vi har fokus på bruk av moderne maskiner, gode materialer og høy kompetanse som gir kunden et sluttresultat av god kvalitet.


Bred erfaring innen oppmerking av kjørelinjer og parkeringshus


Miljø-Merking AS ble etablert i 2008, og vi har siden utført en rekke oppdrag innen oppmerking av vei, kjørelinjer og oppmerking av lagerplass.

I tillegg har vi utført oppmerking av veier, parkeringshus og sykkelfelt og annet for kunder over hele landet, hovedsakelig i Buskerud, Asker og Akershus.


Termoplast og vannbasert veimerkemaling for oppmerking av kjørelinjer


Når vi merker opp vei, velger vi mellom to forskjellige materialer. Den mest hardføre er termoplast, som faktisk er fem til ti ganger så holdbar som vårt andre alternativ: Vannbasert veimaling.

Felles for både termoplast og vannbasert veimaling, er at vi utfører veimerkingen i henhold til vegvesenets utformingskrav.


Merking med termoplast


Når vi merker opp vei med termoplast bruker vi en pushboks eller håndleggerutstyr. Plasten skal holde over 200 grader, og med vårt utstyr kan vi legge linjer med 10-15 centimeters bredde. Termoplast fungerer aller best på asfalterte flater.


Pristilbud på oppmerking av kjørelinjer over hele Norge


Ønsker du et fullstendig uforpliktende tilbud er det bare å fortelle oss hva du ønsker at vi skal gjøre. Med en stor grad av fleksibilitet vil vi alltid strekke oss langt og gjøre en kvalitetsjobb til avtalt tid.