Oppmerking av gangfelt

Oppmerking av gangfelt, sykkelstier og offentlige veier er tjenester innen oppmerking vi utfører for våre kunder. Den mest holdbare malingen for merking av gangfelt er termoplast. Denne vil holde hele fem til ti ganger lengre enn den mer vanlige veimerkemalingen. Om du ønsker spesielle symboler, tall eller bokstaver, utfører vi naturligvis også dette.


Hvordan termoplast legges

Når vi legger termoplast gjør vi dette med en pushboks eller eventuelt håndleggerutstyr. Ved selve oppmerkingen vil plasten holde en temperatur på litt over to hundre grader. Det er opptil deg hvor brede linjer det skal være, og med vårt utstyr kan vi legge linjer med en bredde fra 10 til 50 centimeter.


8 års erfaring og kunder over hele landet

Miljø-Merking AS ble etablert i 2008 og siden den gang har vi hjulpet kunder over hele landet med merking av alt fra flyplasser og lagerlokaler til sykkelstier og parkeringshus. Alle oppdrag blir utført med stor nøyaktighet og vårt mål vil alltid være en gjennomgående høy kvalitet.

Uforpliktende tilbud på oppmerking av gangfelt

Dersom du har noe som skal merkes, er det bare å ta kontakt med oss for en hyggelig samtale og et uforpliktende tilbud. Om du har noen spørsmål svarer vi mer enn gjerne på disse, og har du behov kan vi også bruke vår kompetanse til å hjelpe deg.