Merking av fartsdumper

Merking av fartsdumper er en av flere tjeneste innen oppmerking vi har utført for mange kunder over hele landet. Til merking av fartsdumper, brukes som regel termoplast. Termoplast har lang levetid og høy tåleevne. Termoplast varer 5 til 10 ganger lengre enn alminnelig og vannbaserte veimerkemaling, og passer utmerket til fartsdumper som normalt sett har høyere aktivitet og slitasje enn en privat parkeringsplass. Når vi utfører merking av fartsdumper med termoplast gjør vi dette i henhold til vegvesenets standard klasse 1.


Ti til femti centimeter linjer i termoplast og vannbasert veimerkemaling

Vårt utstyr tillater en bredde på linjene som er mellom ti og femti centimeter, og dersom du ønsker at vi skal bruke spesielle symboler, tall eller bokstaver, gjør vi gjerne dette. Eksempelvis brede linjer som markerer fartsdumpen, i gul eller hvit.

Med fokus på kvalitet vil vi alltid strekke oss langt for at våre kunder skal være tilfredse. I dag har vi opparbeidet oss en solid kompetanse som vi bruker til våre kunders fordel.


Kunder over hele landet, hovedsaklig fra Buskerud, Asker og Akershus

Siden vi ble etablert i 2008 har vi utført merking av fartsdumper oppmerking av lagerplass, veier og parkeringshus. I tillegg har vi merket opp kjørefeltspiler, sykkeltfelt og annet for kunder over hele landet.

Få et uforpliktende tilbud på merking av fartsdumper

Dersom du ønsker et uforpliktende tilbud er det bare å ta kontakt med oss og fortelle oss hva du ønsker at vi skal gjøre for deg. Vi vil alltid sørge for å gjøre en dyktig kvalitetsjobb til avtalt tid.