Kjørefeltspiler etter kundens ønske

Merking av kjørefeltspiler er en tjeneste innen oppmerking vi utfører for våre kunder, som både kommer fra offentlig- og privat sektor. Vi er svært stolte over at mange av dem kommer tilbake til oss når de behøver oppmerking. Vi kan også lage spesielle symboler, tall eller bokstaver etter våre kunders ønsker.


Vi fører termoplast og vannbasert veimerkemaling

Vi har to materialer som vi bruker ved merking av kjørefeltspiler, og hvilken av disse som er best for deg avhenger av underlag og bruksområde. Vårt mest hardføre alternativ er termoplast. Denne trives best på asfalt og vil her ha en livstid som er fem til ti ganger så lang som vannbasert veimerkemaling. Sistnevnte egner seg best på betongoverflater. Med vårt utstyr kan vi legge ut linjer som holder en bredde mellom ti til femti centimeter.


Oppmerking av kjørefeltspiler i hele landet, spesielt i Buskerud, Asker og Akershus

Vi har siden 2008 vi utført ulike oppmerkingsprosjekter i forbindelse med parkeringshus, veier og lagerplass. I tillegg har vi utført ulike prosjekter tilknyttet gangfelt og sykkelfelt for kunder over hele landet, hovedsaklig Asker, Akershus og Buskerud.


Kjørefeltspiler og kjørelinjer

Uansett hvordan du ønsker at vi skal utføre merkingen, kan vi gjøre jobben slik at du blir fornøyd med sluttresultatet. Vi svarer også gjerne på spørsmål og bidrar med vår kompetanse slik at du får oppmerket piler og linjer i henhold til gjeldende standarder.
Dersom du ønsker et uforpliktende tilbud på oppmerking av kjørefeltspiler er det bare å ta kontakt med oss for en hyggelig prat.