Termoplast veimerking

Termoplast en en «maling» som benyttes til veimerking. For å få til en merking som er akkurat etter kundens ønsker legger vi ut termoplasten med pushboks, eller håndleggerutstyr. Under selve oppmerkingen holder termoplasten en temperatur på cirka 200 til 230 grader. Med vårt utstyr kan vi legge ut linjer som holder en bredde mellom ti til femti centimeter.

Termoplast benyttes til veimerking og egner seg best på asfalterte flater. Termoplast holder fem til ti ganger lengre enn vanlig veimerkemaling. Siden 2008 har vi utført oppmerking for kunder over hele landet, innen både offentlig og privat sektor.


Symboler, tall, bokstaver på asfalt eller betong - mange muligheter

Dersom du ønsker spesielle symboler, tall, bokstaver eller annet, er det bare å si ifra. For å imøtekomme våre kunder har vi alltid en stor grad av fleksibilitet og vi vil alltid strekke oss så langt som mulig for at våre kunder skal være fornøyde. I vår verden er god service en selvfølge, og du kan være sikker på at vi alltid utfører et kvalitetsarbeid til avtalt tid.


Vannbasert veimerkemaling - Alternativ til termoplast veimerking

Dersom det passer deg bedre kan vi også utføre oppmerking med vannbasert veimerkemaling. Denne passer best på overflater av betong, men kan også brukes på asfalt. Her påføres malingen med helautomatiserte merkemaskiner som kan legge alle linjebredder.

Om du behøver rådgivning er det bare å ta kontakt så bidrar vi gjerne med vår kompetanse.


8 års erfaring med oppmerking av ulike prosjekter over hele landet

Siden vi ble etablert i 2008 har vi utført oppmerking av lagerplass, veier og parkeringshus. I tillegg har vi merket opp sykkelfelt og annet for kunder over hele landet, hovedsaklig fra Buskerud, Asker og Akershus.

Ønsker du at vi utfører termoplast veimerking er det bare å ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.