Oppmerking av kjørelinjer etter dine ønsker

Oppmerking av kjørelinjer er en tjeneste innen oppmerking vi utfører for kunder fra offentlig og privat sektor over hele landet. Med en stor fast kundekrets har vi etablert oss som en seriøs og anerkjent aktør i markedet. Det betyr at vi har moderne maskiner, gode materialer og høy kompetanse som gir kunden et sluttresultat av høy kvalitet.


8 års erfaring fra ulike oppmerkinger som kjørelinjer og parkeringshus

Siden vi ble etablert i 2008 har vi utført oppmerking av kjørelinjer og oppmerking av lagerplass. I tillegg har vi utført oppmerking av veier, parkeringshus og sykkelfelt og annet for kunder over hele landet, hovedsaklig i Buskerud, Asker og Akershus.

Termoplast og vannbasert veimerkemaling for oppmerking av kjørelinjer

Vi har to forskjellige materialer for oppmerking av kjørelinjer. Den mest hardføre er termoplast, faktisk er den så holdbar at den varer fem til ti ganger lengre enn vårt andre alternativ, vannbasert veimerkemaling. Felles for dem begge er at vi utfører merkingen i henhold til vegvesenets utformingskrav. Til å legge termoplast bruker vi en pushboks eller håndleggerutstyr. Plasten skal holde litt over 200 grader ved utlegging og med vårt utstyr kan vi legge linjer med ti til femti centimeters bredde. Termoplast er aller best på asfalterte flater.


Pristilbud på oppmerking av kjørelinjer, vi tar oppdrag fra hele Norge

Ønsker du et fullstendig uforpliktende tilbud er det bare å fortelle oss hva du ønsker at vi skal gjøre. Med en stor grad av fleksibilitet vil vi alltid strekke oss langt og gjøre en kvalitetsjobb til avtalt tid.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende pristilbud på oppmerking av kjørelinjer.